Pasztell-őrület

Nap, mint nap megéljük a divatforradalmat. Vannak mindent elsöprő új trendek és vannak a mindig visszatérő örök klasszikusok. Ez az idei tavaszi-nyári kollekciókban is tökéletesen megmutatkozik. Tavalyhoz képest változatlanul most is az egyik legnagyobb slágernek számítanak a pasztell-színek. A pasztell legkülönbözőbb és legizgalmasabb árnyalatait látva több féle kifejezés is azonnal eszembe jut. Érzékiség, báj, elegancia és a tökéletes harmónia egyaránt szerepelnek a gondolataimban.

Ezek a lágy és üde színek hihetetlen energiával bírnak. Nem véletlen, hogy 2016-ban az év színe is a rózsakvarc lett. Ebben a szezonban minden megengedett: lehetünk vagányak, lehetünk visszafogottak. Nagyon fontos, hogy merjünk kísérletezni. A tavasz must have darabjai: rózsakvarc szandál, menta színű egyberuha és meleg árnyalatú barack színű szoknya. Ezek hozzájárulnak a letisztult megjelenéshez és alapdarabjait jelenthetik a tavaszi ruhatárunknak. Emellett pedig vidámságot csempésznek a mindennapjainkba.

A színek egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy hatással vannak hangulatunkra, érzéseinkre. A pasztell árnyalatok különleges varázsa abban rejlik, hogy egy átlagos napon is elénk varázsolják a tavaszi virágok csodás sokaságát, vagy a nyári napsütés gyengéd hullámait.

A finom pasztell-színeket könnyű egymással párosítani, bátran kísérletezhetünk különböző kombinációkkal. Mindenképpen próbáljuk ki, hogy hozzácsempészünk fehéret is, hiszen ezáltal még frissebb lehet a kreációnk.

A Mystic Day tavaszi-nyári kollekciójában megtalálható minden olyan árnyalat, amellyel igazi pasztell-hercegnők lehetünk az idén. A különböző fazonok között válogatva mindenki megtalálja a saját maga számára legmegfelelőbb ruhadarabokat.